Impikan Pendapatan Impian Anda?

Sertai Kami Sekarang Daftar Sebagai Agen Unifi

"Tugas anda hanya memperkenalkan produk unifi kepada seramai orang dan nikmati komisen yang besar ! "

Komisen Tinggi & Sistem Yang Efektif !

Ini 10 Sebab kenapa pilih UNIFI sebagai platform bisnes anda

01

tiada yuran pendaftaran. daftar percuma Untuk Jadi Agen

02

margin untung yg tinggi. rM178-RM700 Setiap Produk Yang Berjaya Dijual

03

bisnes yg bersistem.hanya sebarkan Promosi Yang Unifi jalankan. pemasangan, servis dan call customer itu semua tugas staff Unifi.

04

tak ada buang harga. semua agen jual harga yg sama. bukan mcm produk lain, boleh dpt harga murah di web e-commerce seperti lazada,shopee etc.

05

tak perlu masuk office punch card. hanya duduk di rumah boleh buat secara part time/full time. jual online je

06

1 Sales Dibayar komisen hingga 200%. Akan naik lagi hingga 270%. memang dahsyat !.

07

Tiada Target. YA ! Anda ada 1 sales pun tetap dibayar komisen full.. bagus kan?

08

Claim terus komisen Beberapa Hari Selepas siap pemasangan dari team technician tM unifi. duit terus masuk ke akaun bank

09

boleh buat pemasangan masa pkp @ lockdown disebabkan termasuk dalam essential service

10

potensi untuk income meningkat setiap bulan sangat tinggi kerana lagi banyak sales anda buat lagi tinggi komisen dibayar & boleh membina pasukan jualan Agen Unifi anda sendiri !

Apa anda dapat jika join sebagai agen jualan unifi ?

POTENSI INCOME BERSAMA UNIFI

Suka Buat Sales Seorang Diri ? Anda Salesperson? Ini Potensi Income Anda . . .

Suka Buat Sales Berpasukan ? Anda Seorang Leader? Ini Potensi Income Anda . . .

KOMISEN DINAIKKAN BILA SALES BERTAMBAH !

Apa Tugas Anda

sebagai agen uNIFI?

Tugas anda hanya memperkenalkan produk UNIFI kepada seramai orang dan nikmati komisen yang besar ! (sebelum perkenalkan belajar dulu tentang info-info produk)

macam mana cara buat sales ?

ada banyak cara untuk dapatkan sales contohnya

Sertai sekarang sementara kos bimbingan percuma masih dibuka

Adakah anda yang seterusnya?

SERTAI SEKARANG !